Rap Op Stap

RAP OP STAP

Rap Op Stap

Daguitstappen

Thema-uitstappen

Wil je graag in groep op daguitstap gaan? Op regelmatige basis organiseren we een uitstap in Vlaanderen.
Contacteer ons om te ontdekken wanneer onze volgende thema-uitstap gepland is en waar we naar toe gaan!

Individuele uitstappen

Wil je graag met je gezin, familie, vrienden,… op daguitstap in Vlaanderen? Heb je hiervoor interesse in een museum, een pretpark, een dierenpark, een stadsbezoek en nog zoveel meer? Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie en contacteer ons voor meer informatie en reservatie.

Evenementen

Wil je graag naar een optreden, een voorstelling, een festival? We hebben steeds verschillende tickets in aanbieding. Volg ons op facebook om op de hoogte te zijn van de tickets die we in aanbieding hebben.

Sport

  • Heb je je onlangs ingeschreven bij een sportvereniging? Kom langs op een zitdag bij jou in de buurt in functie van een mogelijke terugbetaling van je lidgeld.
    Wil je graag een zwemticket of schaatsticket aan een voordelig tarief? Kom langs op een zitdag bij jou in de buurt om de mogelijkheden te ontdekken.

Cultuur

  • Wil je graag naar een voorstelling van een cultuurhuis? Contacteer ons om na te gaan of je deze kan bijwonen aan een verminderd tarief.
  • Heb je je onlangs ingeschreven bij een cultuur- of jeugdvereniging? Kom langs op een zitdag bij jou in de buurt in functie van een mogelijke terugbetaling van je lidgeld.

VAKANTIEBEURS 2020

Zaterdag 8 februari 2020

van 13 tot 16 uur

CC Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Meer Weten

VAKANTIES

Themavakanties

  • Begeleide reizen in groep voor mensen met een beperkt inkomen
  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Individuele vakanties

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Reispakketten

  • Vertrekkensklare vakanties voor sociale organisaties

Download de folder Reispakketten