Voor deze vakantie trekken we naar Frankrijk. In Saint Maurise sur Moselle ligt het verblijf La Vieille Colonie. Dit vakantieverblijf is gevestigd in een voormalige kindervakantiekolonie. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen.

Wij verblijven op de begane grond waar er 8 slaapkamers zijn (allemaal met een eigen wastafel), een keuken waar jullie samen eten bereiden, een eetkamer én een zitkamer met open haard.

Saint Maurice sur Moselle ligt in de Vogezen in het zuiden van het “Parc Naturel Régional des Ballons de Vosges”. De omgeving met zijn prachtige natuur is erg geschikt voor mooie wandelingen, die staan dus zeker op het programma!

Mocht je even geen zin hebben om actief bezig te zijn dan kan je natuurlijk ook gewoon heerlijk relaxen in een van de zitjes op het terrein van La Vieille Colonie en ondertussen genieten van de natuur.

Uitstapjes kunnen gedaan worden naar het Plateau des Mille-Etangs (het duizend merengebied), de stad Colmar (ook wel Klein – Venetië genoemd), de Elzas (één van de beroemdste wijngebieden van Frankrijk),…

Periode:
Van zaterdag 20 tot en met donderdag 25 juni 2020

Prijs:
200 euro Euro

Prijs per leeftijd:


Formule:
Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Vereiste Conditie:
Dit is een eerder actieve vakantie. Je moet zeker anderhalf uur (of 5 km) kunnen wandelen en een hele dag op uitstap gaan schrikt jou niet af.

Locatie:
Gîtes La Vieille Colonie
52 Rue des Charbonniers
88560 Saint Maurice sur Moselle
Vogezen – Frankrijk

Vervoer:
We vertrekken aan het station van Hasselt en verplaatsen ons met 2 minibusjes.

Extra Info: