De Molenhoeve, waar jullie verblijven, werd rond 1800 gebouwd en bewoond door de eerste Gouverneur van Limburg: Baron Louis de Schiervel. Hierna werd het gebruikt als landbouwbedrijf en in 1990 maakte de familie Born – Halleux er een 3*** vakantiewoning van.

De Molenhoeve is ideaal gelegen in de rustigste en mooiste vallei van de Voerstreek. Idyllische natuurtaferelen maken van een wandeling in de Voerstreek een unieke sprookjestocht, compleet met panoramische vergezichten, holle wegen, kastelen, oude veldkruisen, kapelletjes, enz.

Het is een ideaal vakantieverblijf voor wie van stilte, rust en natuur houdt. De ligging is zo uniek dat elke woning een prachtig uitzicht heeft over de bossen en de vallei.

Het huis heeft 10 slaapkamers, waarvan 9 een eigen wastafel. Er zijn 4 douches en 5 toiletten. De keuken is volledig ingericht en er is één grote zit- en eetruimte. Buiten heb je een overdekt terras.

In de omgeving is er meer te beleven dan je op 5 dagen kan doen. Wandelen, boerengolf, mergelgrotten, huifkartocht, een slakkenkwekerij, steenkoolmijnen of een uitstap naar het drielandenpunt of naar één van de grote steden in de buurt (Maastricht, Aken, Valkenburg, Luik,…) Keuze genoeg!

Één ding is zeker, jullie gaan genieten van ‘t mooiste plekje van de Voerstreek.

Periode:
van maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni 2020

Prijs:
165 euro Euro

Prijs per leeftijd:


Formule:
Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Vereiste Conditie:
Dit is een matig actieve vakantie. Je moet goed kunnen stappen maar hoeft geen grote wandelaar te zijn. Je kan het fysiek aan om een hele dag op uitstap te gaan.

Locatie:
Molenhoeve
Altenbroek 2
3798 Voeren

Vervoer:
We vertrekken aan het station van Hasselt en verplaatsen ons met 2 minibusjes.

Extra Info: