Dit is een vakantie voor alleenstaande ouders en hun jonge kinderen. Er kunnen maximum 26 deelnemers mee.

Horizont organiseert het verblijf en vervoer en zorgt voor ondersteuning tijdens de reis. Je kan er voor kiezen om in groep een uitstap te doen maar je kan ook met je eigen kind(eren) een activiteit gaan doen. De vakantiemakers helpen je op weg!

De Vakantiebende gaat naar de Belgische kust. In de zomer worden hier tal van leuke activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunnen jullie je volop amuseren aan het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, …

We verblijven in Corsendonk Duinse polders, in de populaire en levendige badstad Blankenberge. Het domein is vlakbij het strand. De duinen en het strand vormen de perfecte omgeving voor lange wandelingen en om uit te waaien. Het domein zelf biedt tal van recreatiemogelijkheden. Er is een speelplein en een minigolf. Daarnaast zijn er tennis-, volleybal- en basketbalterreinen deze zorgen er, samen met de kinderanimatie in de zomer, voor dat jij en je kinderen zich geen minuut zullen vervelen.

Elk gezin verblijft op 1 kamer met eigen badkamer. De kamers van Duinse Polders zijn comfortabel uitgerust en uitermate geschikt voor families.

Periode:
van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus 2020

Prijs:
Afhankelijk van de leeftijd Euro

Prijs per leeftijd:
0 tot en met 2 jaar: gratis
3 tot en met 6 jaar: 90 euro
7 tot en met 12 jaar: 125 euro
+13 jaar en ouder(s): 175 euro

Formule:
We verblijven in half pension. Het ontbijt en avondmaal eten we in het verblijf. ’s Middags zorgen de vakantiemakers voor een broodje of een snelle hap onderweg.

Vereiste Conditie:


Locatie:
Corsendonk Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195
8370 Blankenberge

Vervoer:
We verplaatsen ons met de trein en kusttram. Een busje brengt de bagage van het station van Hasselt naar het verblijf en weer terug.

Extra Info:
Je verblijft met je gezin op één kamer. Elke kamer heeft een eigen badkamer.