Vakanties 2023

Steengoed Duitsland

12- 16 juni 2023

Die Mühle - Hentern (Duitsland)

Over de vakantie

Gudrun heet jullie van harte welkom in “Die Mühle”. Zoals de naam al doet vermoeden is dit vakantiehuis een gerenoveerde molen langs een kabbelend riviertje.

Het huis heeft 11 slaapkamers en 5 badkamers. met nieuwe comfortabele bedden. Je slaapt met twee personen op één kamer (enkele bedden). Lakens en handdoeken moet je zelf meenemen. Single slapen is mogelijk mits betaling van een supplement en op basis van beschikbaarheid.

De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om lekker te koken. ’s Avonds hoeven we ons niet te vervelen want in het huis zijn spelletjes, tafeltennis, een tv, Wifi en een stereo- installatie voor handen. Liever wat rust? Bij de open haard kan je genieten van een van de vele beschikbare boeken.

Met zijn wintertuin en uitzicht op de vallei en rivier is aan dit huis geen gebrek aan natuurlijk schoon. Ook is er een groot terras, comfortabele tuinmeubels, gas-barbecue en vuurplaats.

Vlakbij de woning ligt het Natuurreservaat Klinkbachtal met zijn prachtige wandelwegen en vele riviertjes. Het pittoreske stadje Saarburg gaan we ook zeker bezoeken, naast veel leuke terrasjes kan je hier onder andere de burcht bezoeken, de watervallen gaan bekijken of een tripje met een stoeltjeslift maken om dan met de rodelbaan weer naar beneden te gaan.

Ook Trier is zeker de moeite. Het is de oudste stad van Duitsland en is gelegen in een verwijding van het Moezeldal omringd door de heuvels van de Eifel en de Hünsruck. Niet alleen vanwege de vele intact gebleven bouwwerken uit de Romeinse tijd maar ook om vele andere beschermende monumenten, vroeg christelijke heiligdommen en kunstschatten uit de klassieke oudheid. Vele monumenten staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het aanbod van kunst en cultuur is enorm in Trier.

Dus samengevat een afwisselend programma in een mooi huis in een prachtige omgeving.

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni 2023

Prijs per persoon

280 euro (gedeelde kamer)
330 (single kamer)

Inbegrepen

  • Vervoer met twee minibusjes;
  • Verblijf in Die Mühle (zelf lakens en handdoeken meenemen);
  • Eten: we maken zelf het eten klaar;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
  • Repatriëringsverzekering.

 Vereiste conditie

Dit is een actieve vakantie. We voorzien een goed gevuld programma.

Je kan het fysiek aan om een hele dag op uitstap te gaan en een stevige wandeling in de natuur is voor jou ook geen probleem. Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Formule

Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Locatie

Bahnhofstraße 10
54314 Hentern
Duitsland

Aantal

Deze vakantie is voor 16 personen: 12 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “Kiss and Ride zone” aan het station van Hasselt. We verplaatsen ons met 2 minibusjes.

Andere

Handdoeken en lakens zelf meenemen.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven