Vakanties 2023

Gezinsvakantie Spanje

1 - 8 juli 2023

Hotel Goya Park - Rosas (Spanje)

Over de vakantie

Na het succes van deze reis vorig jaar, trekken we met veel plezier opnieuw met een groep gezinnen naar Spanje. Deze vakantie is vooral geschikt voor gezinnen met iets ouderen kinderen (vanaf 8 jaar), onder een gezin verstaan we minstens 1 ouder en 1 kind (-18).

Rosas is een vrij rustig stadje gelegen in het noorden van de Costa Brava. De kustplaats is vroeger, evenals de meeste steden aan de Costa Brava, een vissersdorp geweest.

Rosas heeft in totaal 4 km aan strand. De helft hiervan bestaat uit fijn zand, ideaal om op te spelen of te zonnen! Langs de stranden loopt een gezellige boulevard. Winkelen in Rosas is mogelijk op de boulevard en in het centrum. Hier vind je diverse winkeltjes met o.a. souvenirs en kleding.

Jullie verblijven in Hotel Goya Park in Rosas, zo’n 300 meter van het strand gelegen. Je verblijft per gezin op een kamer (grote gezinnen 2 kamers). Elke kamer heeft een eigen badkamer, terras en tv. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en handdoeken zijn aanwezig. Het hotel heeft een zwembad en er is Wifi.

Tijdens deze vakantie voorzien de vakantiemakers dagelijks een leuke activiteit. Dit is onder andere een rondrit met de “Rosas Express”, een boottocht, een uitstap naar een historisch stadje,… Hoogtepunt van de reis is voor de meesten vermoedelijk een bezoek aan Aquapark Aquabrava staan. Er is een aanbod voor kleine kinderen met een waterspeeltuin en kleine glijbanen. Voor de groteren zijn er 3 categorieën waterattracties van mild tot heel spannend, er is voor iedereen wat te beleven.

Uiteraard voorzien we ook voldoen tijd en ruimte om te genieten van het strand, de zee en het mooie weer in Rosas. Je bent niet verplicht om aan de activiteiten deel te nemen en mag uiteraard met je gezin ook zelfstandig op uitstap gaan.

Voor deze vakantie reizen we heen en terug met een reisbus van de Zigeuner. We vertrekken zaterdag 1 juli in de late namiddag in Diepenbeek en komen hier op zaterdag 8 juli ’s morgens terug aan. Het is dus telkens een nachtrit.

Kortom, heb jij zin om met jouw gezin, in gezelschap van andere gezinnen en met ondersteuning van de vakantiemakers waar nodig, te genieten van een warme mooie vakantie in Spanje? Dan is deze vakantie wat je zoekt!

Praktisch

Voorwaarden

Je kan enkel deelnemen aan deze reis als je in de afgelopen 3 jaar al een keer mee ging met een Themavakantie van Horizont vzw.

Periode

Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 8 juli 2023

Prijs

0 tem 11 jaar: 230 euro
12 jaar en ouder(s): 290 euro

(*De prijzen zijn op basis van twee volwassenen (11+) per kamer. Extra toeslag € 50 indien hiervan afgeweken wordt.)

Inbegrepen

  • Vervoer met een reisbus van De Zigeuner (nachtrit);
  • Verblijf in Hotel Goya Park Rosas (per gezin op een kamer, grote gezinnen 2 kamers), inclusief lakens en handdoeken;
  • Eten: verblijf in volpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
  • Repatriëringsverzekering.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen en in en uit de bus stappen. Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Hou daarnaast rekening met de nachtrit van minstens 12 uur die jullie moeten maken voor deze vakantie.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Formule

We verblijven in volpension.

Locatie

Hotel Goya Park Rosas
Av. Port del Reig, s/n Playa Sta. Margarita
17480 Roses (Rosas) – Spanje

Aantal

Deze vakantie is voor 50 personen: 42 deelnemers en 8 vakantiemakers.

Vervoer

We reizen met een bus van De Zigeuner. Vertrek en aankomst aan het station van Diepenbeek.

Andere

Handdoeken en lakens zijn aanwezig.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven