Vakanties 2024

Gezinsvakantie Vayamundo

1 - 5 juli 2024

Vayamundo - Oostende

Over de vakantie

Een zorgeloze familievakantie beleef je in Vayamundo Oostende. Het animatieteam staat elke dag paraat om de kinderen een topvakantie te bezorgen die ze zich nog lang herinneren. Strand, zee en de bruisende sfeer in Oostende zijn dé ingrediënten voor een topzomer!

Het hotel heeft een unieke ligging, op de zeedijk van Oostende en heeft alles in huis om er een zalige vakantie van te maken. Er is een tramhalte voor de deur.

Elk gezin verblijft samen op één kamer, met eigen badkamer. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er is één handdoekpakket per persoon voorzien. Jullie verblijven in volpension en kunnen genieten van het uitgebreide buffet dat Vayamundo aanbiedt.

Vayamundo Oostende biedt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma aan voor alle leeftijden. Denk maar aan een familiequiz, bingo, kinderbingo, kindergrime, kidsdans, kindershows, live optredens, muurklimmen of lijndansen.

Kinderen kunnen zich ook kostelijk amuseren in het reuzegroot indoor speeldorp. Is het zonnetje niet van de partij? Dan kan je uren waterpret beleven in het zwembad. Het hotel beschikt over een groot zwembad en een peuterbadje voor de allerkleinsten.

In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd aan de kust. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand. Of wat denk je van een rondrit met het toeristisch treintje, een partijtje minigolf, een bezoekje aan de plaatselijke markt, een ritje met gocarts, een bezoekje aan het Q Beach House …

We kunnen een frisbee en kubb competitie houden op het strand of maken ’s avonds een stevige avondwandeling, tot we de zon in de zee onder zien gaan. Ook wie graag gaat shoppen, komt in Oostende niets te kort.

Onze activiteiten passen we aan het weer, de groep en de wensen aan. We bieden activiteiten aan waar je met je kind(eren) aan kan deelnemen maar je krijgt ook de vrijheid om met je kind(eren) andere activiteiten te doen of om van de nodige rustmomenten te genieten.

Praktisch

Voorwaarden

Deze reis is enkel voor gezinnen.
Onder een gezin verstaan we minstens één ouder en één kind (-18 jaar).

Prijs per persoon

Tot en met 11 jaar: € 145
Vanaf 12 jaar: € 350

Perfecte vakantie voor gezinnen met oudere kinderen (+ 8 jaar).

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met de trein (vertrek en aankomst Kiss & Ride station Hasselt), bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het hotel gebracht, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in hotel Vayamundo (per gezin op een kamer), inclusief lakens;
  • Eten: we verblijven in volpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk. Ook moet je vlot op de trein en tram kunnen stappen.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Locatie

Hotel Vayamundo
Zeedijk 330
8400 Oostende

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 26 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven