Vakanties 2024

Gezinsvakantie Reigersnest

8 - 12 juli 2024

Reigersnest - Koksijde

Over de vakantie

Jij hebt een gezin met jonge kinderen (0-8 jaar) en je wil graag samen met je kinderen en met andere gezinnen op reis gaan? Dan is deze gezinsvakantie wat je zoekt.

Deze vakantie gaat door in het Reigersnest in Koksijde. Het vakantiecentrum is recent vernieuwd en ligt in de duinen in Koksijde, op 15 minuutjes wandelen van de tramhalte en het strand.

Het verblijf richt zich op gezinnen met jonge kinderen. Hierdoor is alles aanwezig voor de kleinste vakantiegangers: spelletjes en speelgoed, kinderstoelen, kinderbedjes, verzorgingsruimte met badjes, …

Kinderen kunnen zich uitleven in de buitenspeeltuin in de duinen. Regenweer? Geen probleem: in het Reigersnest is er een binnenspeeltuin met speelbox, ballenbad, blokkenzone én springkasteel. Er wordt daarnaast ook kinderanimatie georganiseerd door het verblijf.

Elk gezin verblijft samen op één kamer met een eigen badkamer. Lakens zijn aanwezig, handdoeken moet je zelf meenemen of kan je ter plekke huren. Je kan, mits beschikbaarheid, ter plekke ook een TV en/of koelkast huren op je kamer.

We verblijven in volpension. Ook op vlak van maaltijden is alles aanwezig voor kleine kinderen: kinderstoeltjes en -bestek, er kan groentepap besteld worden, er is een microgolf om flesjes op te warmen, … Kortom: je hoeft je nergens zorgen over te maken!

Onze activiteiten passen we aan het ritme van de kinderen aan. We bieden activiteiten aan waar je als gezin aan kan deelnemen maar je krijgt ook de vrijheid om met je gezin andere activiteiten te doen of om je kinderen van de nodige rustmomenten te laten genieten.

In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd aan de kust. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, … Of wat denk je ervan om eens te kijken naar de garnaalvissers te paard? Plopsaland De Panne doen we natuurlijk ook aan. Met gocarts ontdekken we de omgeving.

Kortom, jij beleeft samen met je kinderen een leuke vakantie in het gezelschap van andere gezinnen en met ondersteuning van de vakantiemakers waar nodig.

Praktisch

Voorwaarden

Deze reis is enkel voor gezinnen.
Onder een gezin verstaan we minstens één ouder en één kind (-18 jaar).

Prijs per persoon

0 tem 2 jaar: gratis
3 tem 6 jaar: € 40
7 tem 13 jaar: € 105
Vanaf 14 jaar: € 220

Perfecte vakantie voor gezinnen met jongere kinderen (- 8 jaar).

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met de trein (vertrek en aankomst Kiss & Ride station Hasselt), bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het hotel gebracht, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in het Reigersnest (per gezin op een kamer), inclusief lakens;
  • Eten: verblijf in volpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk. Ook moet je vlot op de trein en tram kunnen stappen.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Locatie

Vakantiecentrum Reigersnest
Prins Boudewijnlaan 39
8670 Koksijde

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 26 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven