Vakanties 2024

Vakantiebende Augustus

12 - 16 augustus 2024

Corsendonk Duinse Polders - Blankenberge

Over de vakantie

Jij bent een alleenstaande ouder met jonge kinderen en je wil graag samen met je kind(eren) en met andere alleenstaande ouders op reis gaan? Dan is deze vakantiebende wat je zoekt.

Deze vakantie gaat door in de Corsendonk Duinse Polders in de populaire en levendige badstad Blankenberge. Het verblijf heeft een eigen tramhalte voor de deur en ligt in de duinen, vlakbij het strand.

Je verblijft met jouw kind(eren) samen op één kamer met een eigen badkamer. Lakens zijn aanwezig en er wordt één handdoekpakket per persoon voorzien. Extra handdoeken kan je zelf meenemen of ter plekke huren. We laten ons lekker verwennen en verblijven in volpension.

Op het domein zelf zijn er heel wat recreatiemogelijkheden. Er is een speelplein en een minigolfbaan. Daarnaast zijn er  tennis-, volleybal- en basketbalterreinen. Deze zorgen er, samen met de kinderanimatie door het verblijf, voor dat jij en je kinderen zich geen minuut zullen vervelen.

In de zomer worden er ook tal van activiteiten georganiseerd aan de kust. Natuurlijk kunnen de kinderen zich volop amuseren aan de zee en op het strand: zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken, pootje baden in de zee, … We kunnen een bezoekje brengen aan Boudewijnpark Seapark, een potje indoor blacklight minigolf gaan spelen, een dagje naar speeltuin De Sierk gaan, een ritje maken met het toeristisch treintje, …

Onze activiteiten passen we aan het weer, de groep en de wensen aan. We bieden activiteiten aan waar je met je kind(eren) aan kan deelnemen maar je krijgt ook de vrijheid om andere activiteiten te doen.

Kortom, jij beleeft samen met je kind(eren) een leuke vakantie in het gezelschap van andere alleenstaande ouders en met ondersteuning van de vakantiemakers waar nodig.

Praktisch

Voorwaarden

Deze reis is enkel voor éénoudergezinnen.

Prijs per persoon

0 tem 1 jaar: gratis
2 tem 5 jaar: € 90
6 tem 13 jaar: € 145
Vanaf 14 jaar: € 330

Perfecte vakantie voor éénoudergezinnen met kinderen tussen 5 en 10 jaar.

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met de trein (vertrek en aankomst Kiss & Ride station Hasselt), bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het hotel gebracht, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in de Duinse Polders (per gezin op een kamer), inclusief lakens en handdoeken;
  • Eten: verblijf in volpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk. Ook moet je vlot op de trein en tram kunnen stappen.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Locatie

Corsendonk Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195
8370 Blankenberge

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 26 deelnemers en 4 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling, Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven