Vakanties 2022

Sportief Slowakije

9 - 17 september 2022

Mladost - Brezova pod Bradlom (Slowakije)

Over de vakantie

Ben je sportief van aard en op zoek naar een vakantie waar je naar hartenlust kan fietsen en/of wandelen? Dan heb je deze nu gevonden!

We trekken dit jaar voor 9 dagen naar het vakantiedomein Mladost in Slowakije. Slowakije grenst aan Polen, Hongarije, Oostenrijk en Tjechië. Bezova pod Bradlom, het stadje waar wij verblijven, ligt in de provincie Trencin in het westen van Slowakije.

Ons vakantieverblijf bestaat uit twee woningen. Eén voor 24 en één voor 26 personen. Er is een grote ruimte waar jullie met 50 personen samen kunnen zitten en eten. Jullie slapen op tweepersoonskamers die voorzien zijn van een lavabo. Toiletten en douches zijn gemeenschappelijk.

Ons groot vakantiehuis is ideaal gelegen aan de rand van het stadje, midden de heuvels van de Karpaten en is omringd met beschermd, maar vrij toegankelijk, bosgebied.  Op het domein zelf is er veel te beleven. Er zijn drie buitenzwembaden met rondom de mogelijkheid tot zonnen op ligzetels. Er zijn ook twee tennisvelden, een beachvolleybalveld, ping-pong tafels en een petanquebaan. Tevens is er ruimte voor basketbal of squash en zoveel meer. Na een dag vol actie kan je tot rust komen aan de grote vijver met waterval en verlichting, rond een gezellig kampvuur of lekker zwetend in de Finse sauna.

Op deze vakantie gaat er vooral veel gefietst en/of gewandeld worden. Als je wil fietsen, neem je best je eigen fiets mee! Denk ook aan fietskledij, een helm en verlichting op je fiets! Daarnaast zijn Piestany en Bratislava twee ideale bestemmingen voor een leuke daguitstap. Een gezellige barbecue- en kwisavond zullen uiteraard ook op de planning staan!

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Voorwaarden

Je kan enkel deelnemen aan deze reis als je in de afgelopen 3 jaar al een keer mee ging met een Themavakantie van Horizont vzw.

Periode

Van vrijdag 9 tot en met zaterdag 17 september 2022

Prijs per persoon

240 euro (gedeelde kamer; geen single kamer mogelijk)

Inbegrepen

  • Vervoer met De Zigeuner;
  • Verblijf in Mladost, inclusief lakens en handdoeken;
  • Eten: we maken zelf het eten klaar;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen;
  • Repatriëringsverzekering.

Vereiste conditie

Dit is een zeer actieve vakantie. De activiteiten zijn hoofdzakelijk fietsen en/of wandelen. Je kan beide doen of voor één van de twee kiezen. Je moet voor deze vakantie een wandeling van 3 uur zeker aankunnen.

Formule

Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Locatie

Mladost
Partizanska 5200
906 13 Brezova pod Bradlom – Slovakije

Aantal

Deze vakantie is voor 50 personen: 35 deelnemers en 15 vakantiemakers.

Vervoer

We reizen met een bus van De Zigeuner. Vertrek en aankomst aan het station van Diepenbeek.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven