Vakanties 2024

Luxueus Luieren aan Zee

23 - 27 september 2024

Vayamundo - Oostende

Over de vakantie

De zee, het strand, de duinen … Aan de kust is het altijd vakantie!

We verblijven deze midweek in de “koningin der badsteden”: Oostende.

We logeren in het mooie Vayamundo in Oostende. Het hotel heeft een unieke ligging, op de zeedijk van Oostende en heeft alles in huis om er een zalige vakantie van te maken. Er is een tramhalte voor de deur.

We verblijven in tweepersoons kamers (eenpersoons bedden). De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er is één handdoekpakket per persoon voorzien. Single slapen is op deze vakantie niet mogelijk.

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds gaan we gewoon met de beentjes onder tafel en genieten van het (uitgebreide) buffet dat Vayamundo aanbiedt. Reken maar op een paar extra kilootjes die je mee naar huis mag nemen.

Tijdens deze vakantie staan relaxen en genieten centraal. De vakantiemakers voorzien elke dag een activiteit. Natuurlijk is het niet verplicht om hier aan deel te nemen en kan je zelfstandig bijvoorbeeld gaan genieten van een terrasje, een plonsje wagen in het zwembad van het hotel, een dutje op het strand of gaan pootje baden in de Noordzee.

Maar voor wie er graag op uit trekt, heeft Oostende en zijn omgeving heel wat te bieden. Denk maar aan een boottocht op zee, een bezoekje aan de plaatselijke markt, een rondrit met het toeristisch treintje, een partijtje minigolf, …

Het hotel waar we verblijven heeft ook een eigen animatieprogramma waaraan je kan deelnemen.

Wil jij jezelf dus eens lekker in de watten leggen en genieten van een midweek rust aan de zee, dan is deze vakantie perfect voor jou!

Praktisch

Voorwaarden

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18  jaar). Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Prijs per persoon

€ 355 (gedeelde kamer, single slapen niet mogelijk)

Inbegrepen

  • Vervoer heen en terug met de trein (vertrek en aankomst Kiss & Ride station Hasselt), bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het hotel gebracht, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in hotel Vayamundo in een tweepersoons kamer;
  • Eten: we verblijven in volpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie – 0 stappers

Dit is een relax vakantie. We bieden activiteiten aan maar je kan er ook voor kiezen om lekker niks te doen.

Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig kan stappen en zonder problemen de tram en trein kan nemen.

Onze vakanties zijn niet rolstoeltoegankelijk.

Je staat zelf in voor je persoonlijke verzorging en beheert en neemt zelfstandig eventuele medicatie.

Locatie

Hotel Vayamundo
Zeedijk 330
8400 Oostende

Aantal

Deze vakantie is voor 40 personen: 34 deelnemers en 6 vakantiemakers.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven