Vakanties 2021

Dierenplezier in de Vlaamse Ardennen

20 - 24 september 2021

De Kleppe - Brakel

Over de vakantie

Heb jij een hart voor dieren? Dan is deze reis ongetwijfeld iets voor jou!

We verblijven in De Kleppe, een vakantieverblijf dat zichzelf omschrijft als “Een totaalproject in de sociale sector. Een plaats waar welzijn en zorg, toerisme en vrije tijd, jeugd en milieu elkaar ontmoeten”

Tijdens ons verblijf hebben we “De Grote Kleppe” tot onze beschikking.

Er zijn 13 kamers met elk een eigen lavabo, 8 kamers hebben een eigen douche en daarnaast zijn er nog 4 gemeenschappelijke douches. Tenzij de corona maatregelen versoepeld worden, slaap je alleen of met mensen uit je bubbel op een kamer.

Er is een grote professionele keuken, wat erg handig is want jullie maken samen zelf het eten klaar tijdens deze vakantie.

Verder is er een grote leefruimte met eetkamer.

Op het domein leven kippen, konijnen, geiten en varkens. Er is de mogelijkheid om tijdens het verblijf te helpen met de verzorging van deze dieren. Van april tot eind oktober zijn er ook activiteiten in de tuin en de moestuin, en kan je hun natuurproducten proeven en ruiken.

Tijdens deze vijf dagen staan heel wat activiteiten in het thema van de dieren, denk maar aan een boerderijbezoek, wandeling met Alpaca’s, uitstap naar Pairi Daiza,…

Maar daarnaast is er nog veel meer te beleven in deze omgeving. Een wandeling in de Everbeekse bossen, een bezoek aan stad Aalst, een uitstap naar het Provinciaal Domein De Gavers in Geraerdsbergen, waar je een rondvaart op het Gaverveer kan maken,…

Uiteraard maken we ook tijd om gezellig en rustig samen te zijn. Dat kan bijvoorbeeld met een gezelschapsspel, barbecue, petanque wedstrijd,…

Verplaatsen doen we ons met 3 minibusjes. Deze zijn tijdens onze vakantie uiteraard ook ter beschikking om uitstappen te doen.

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18  jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september 2021

Prijs

185 euro

Inbegrepen

  • Vervoer met een minibusje
  • Verblijf in De Grote Kleppe
  • Eten: maaltijden worden samen zelf klaargemaakt
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden. Het programma kan variëren afhankelijk van de interesses van de groep, het weer, de corona maatregelen,…
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je minstens een halfuurtje kan stappen zonder moeite, want we gaan dagelijks op uitstap. Ook moet je zelf gemakkelijk in en uit het minibusje kunnen stappen.

Formule

Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Locatie

Vakantiecentrum De Kleppe
Everbeekplaats 4
9660 Brakel

Aantal

Deze vakantie is voor 18 personen 14 deelnemers en 4 vakantiemakers. Afhankelijk van de geldende coronamatregelen en van het al dan niet deelnemen van mensen uit dezelfde bubbel aan deze reis, kan dit aantal variëren.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “kiss and ride zone” aan het station van Hasselt. We verplaatsen ons met 3 minibusjes.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling, Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven