Vakanties 2021

Rust aan de kust 1

28 juni - 2 juli 2021

Vayamundo Oostende

Over de vakantie

De zee, het strand, de duinen … Aan de kust is het altijd vakantie!

We verblijven deze midweek in de “koningin der badsteden”: Oostende.

Tijdens deze vakantie staan relaxen en genieten centraal. De vakantiemakers zullen elke dag een activiteit voorzien maar het staat je vrij om hier niet aan deel te nemen en te genieten van een terrasje, het zwembad van het hotel, een dutje op het strand of een duikje in de Noordzee.

Maar voor wie er graag op uit trekt, heeft Oostende en zijn omgeving heel wat te bieden. Denk maar aan een boottocht op zee met de Franlis, een bezoek aan de Mercator, ‘The Cristal Ship Street Art’ wandeling, een bezoekje aan de plaatselijke markt, een rondrit met het toeristisch treintje, een bezoek aan domein Raversijde, een partijtje minigolf, …

Het hotel waar we verblijven heeft ook een eigen animatieprogramma waaraan je kan deelnemen.

We logeren in het mooie Vayamundo in Oostende. Het hotel heeft een unieke ligging, op de zeedijk van Oostende en heeft alles in huis om er een zalige vakantie van te maken.

We verblijven tijdens deze vakantie in appartementen waar je, tenzij de coronamaatregelen versoepeld worden, alleen of met mensen uit je bubbel op een kamer slaapt. Lakens zijn aanwezig, handdoeken moet je zelf meenemen.

’s Morgens, ’s middags en ’s avonds gaan we gewoon met de beentjes onder tafel en genieten van het (uitgebreide) buffet dat Vayamundo aanbiedt. Reken maar op een paar extra kilootjes die je mee naar huis mag nemen.

Wil jij jezelf dus eens lekker in de watten leggen en genieten van een week rust aan de zee, dan is deze vakantie perfect voor jou!

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 28 juni tot en met vrijdag 2 juli 2021

Prijs

220 euro

Inbegrepen

  • Vervoer met de trein, bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het hotel vervoerd, ter plekke gebruiken we de kusttram
  • Verblijf in hotel Vayamundo
  • Eten: we verblijven in volpension
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden. Het programma kan variëren afhankelijk van de interesses van de groep, het weer, de coronamaatregelen, … 
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, rolstoelen kunnen niet mee op onze reizen. Ook moet je vlot op de trein en tram kunnen stappen.

Formule

Je verblijft in volpension en hoeft dus niet zelf te koken. Drank is bij de maaltijden inbegrepen.

Locatie

Hotel Vayamundo
Zeedijk 330
8400 Oostende

Aantal

Deze vakantie is voor 18 personen: 15 deelnemers en 3 vakantiemakers. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen en van het al dan niet deelnemen van mensen uit dezelfde bubbel aan deze reis, kan dit aantal variëren.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “kiss and ride zone” aan het station van Hasselt. We laden hier de bagage in het minibusje en reizen met de trein naar zee.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling, … Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven