Vakanties 2021

Op stap in het Brugse Ommeland

16 - 20 augustus 2021

De Landweg - Tielt

Over de vakantie

Voor deze vakantie trekken we naar Tielt. Hier ligt vakantieverblijf de Landweg. Het is een gerenoveerde hoeve die bestaat uit twee los van elkaar staande schuren die werden omgebouwd tot twee luxe vakantiewoningen: De Schuur en De Hoeve.

Iedere woning beschikt over zijn eigen privacy met privé tuin en parking. Wij verblijven in “De Schuur” aan de rechter kant van de gerenoveerde boerderij.

De schuur is oorspronkelijk gebouwd in 1902 en werd in 2008 verbouwd tot een ruime en heel comfortabel ingerichte vakantiewoning. We hebben deze woning met 9 slaapkamers volledig ter onze beschikking.

De woonkamer met comfortabele zithoek beschikt over een televisie, dvd- en cd-speler en internet. De woonruimte is de ontmoetingsplaats bij uitstek. De grote ramen bieden een uniek uitzicht op het platteland en op de ruime tuin.
De volledig ingerichte keuken beschikt onder andere over een afwasmachine, luxe inloopfrigo, alle dagdagelijkse benodigdheden, … Handig, want jullie maken elke dag samen het eten klaar.

De vakantiewoning beschikt over ruime knusse ingerichte kamers, 2 op het gelijkvloers en 7 op de bovenverdieping. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, je moet wel zelf badhanddoeken meenemen. Tenzij de coronamaatregelen versoepeld worden, slaap je alleen of met mensen uit je bubbel op een kamer.

In het verblijf zelf zijn er heel wat leuke extra’s om van een ontspannen verblijf te genieten: er is een zwembad, een biljarttafel, een pingpongtafel, een terras met de mogelijkheid om te barbecueën en een petanquebaan.

Maar natuurlijk trekken jullie er ook op uit om het Brugse Ommeland te ontdekken. In Tielt is er de Poelberg waar je in het Meikesbos kan gaan wandelen. Deze en nog meer wandelroutes liggen in de vakantiewoning voor jullie klaar.
Vlakbij zijn er een struisvogelboerderij en een grote papegaaienopvang die bezocht kunnen worden.

In de onmiddellijke omgeving ligt ook het 220 ha groot provinciedomein ‘Lippensgoed-Bulskampveld’. Hier kan je de kruidentuin bezoeken, er is een bezoekerscentrum met diverse tentoonstellingen, een boeiende doe- en ontdektentoonstelling “Piep Jong!”, een hoeve met zijn eigen hoeveproducten, …

In de nabije omgeving zijn er heel wat steden die een bezoekje waard zijn: Brugge, Kortrijk, Roeselare, Diksmuide. Zelfs een uitstap naar de kust is een mogelijkheid.

Kortom, het zal een boeiende ontdekkingsreis worden!

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus 2021

Prijs

200 euro

Inbegrepen

  • Vervoer met een minibusje
  • Verblijf in de Landweg – De schuur
  • Eten: maaltijden worden samen zelf klaargemaakt
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden. Het programma kan variëren afhankelijk van de interesses van de groep, het weer, de coronamaatregelen, … 
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen

Vereiste conditie

Dit is een redelijk actieve vakantie. Na het ontbijt trek je er een hele dag op uit om diverse activiteiten te gaan doen. Dit kan een stevige wandeling zijn (ruim 2 uur), een daguitstap naar een stad of domein, een rondleiding in een bedrijf ,…

Formule

Op deze vakantie maken jullie, samen met de vakantiemakers, zelf het eten klaar.

Locatie

Landweg
Landweg 2
8700 Tielt

Aantal

Deze vakantie is voor 12 personen: 9 deelnemers en 3 vakantiemakers. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen en van het al dan niet deelnemen van mensen uit dezelfde bubbel aan deze reis, kan dit aantal variëren.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “kiss and ride zone” aan het station van Hasselt. We verplaatsen ons met 2 minibusjes.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven