Vakanties 2021

Gezinsvakantie +12

23 - 27 augustus 2021

Vayamundo - Oostende

Over de vakantie

Jullie zijn een gezin met grotere kinderen, boven de 12 jaar. Je hebt zin om samen met andere gezinnen met kinderen van deze leeftijd op vakantie te gaan? Dan moet je zeker verder lezen!

Voor deze vakantie kozen we Vayamundo Oostende als verblijfplek. Dit verblijf ligt op de dijk en heeft een tramhalte voor de deur, je stap als het ware vanuit de tram meteen het hotel binnen.

Een heerlijke nachtrust. Zorgeloos wakker worden met het geruis van de zee in je eigen appartementje! Heerlijk om de voetjes onder tafel te schuiven voor een lekker ontbijt en daarna een frisse duik te nemen in het zwembad. Het leven is mooi!

Je verblijft met je gezin op een appartement. Lakens zijn aanwezig, handdoeken moet je zelf meenemen. We verblijven in halfpension. ’s Morgens en ’s avonds schuiven we aan het buffet aan. ’s Middags voorzien de vakantiemakers een kleine hap of de nodige ingrediënten om op je appartementje zelf iets klaar te maken.

Bij Vayamundo valt altijd iets te beleven. Je kan gebruik maken van het zwembad en het animatieteam zorgt voor verschillende activiteiten om zowel de kinderen als de volwassenen een onvergetelijke en sportieve vakantie te bezorgen.

Aan de Belgische kust is daarnaast ook altijd iets te beleven. In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd. Het Q-Beach House staat in Oostende, je kan er geschiedenis gaan opsnuiven op de boot Mercator of kies je liever het ruime sop en maak je een rondvaart met de Franlis? We kunnen een frisbee en kubb competitie houden op het strand of maken ’s avonds een stevige avondwandeling, tot we de zon in de zee onder zien gaan. Ook wie graag gaat shoppen, komt in Oostende niets te kort.

We passen ons programma aan de wensen van de groep, het weer, de coronamaatregelen, … aan.

Horizont vzw organiseert het verblijf en vervoer. De vakantiemakers bieden elke dag activiteiten aan. Je bent uiteraard vrij om deel te nemen aan deze activiteiten. Je kan ook met je gezin zelfstandig iets anders gaan doen of samen genieten van een rustmomentje.

Kortom, jouw gezin beleeft een leuke vakantie in het gezelschap van andere gezinnen en met ondersteuning van de vakantiemakers waar nodig.

Praktisch

Periode

Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus 2021

Prijs

0 tem 2 jaar: gratis
3 tem 6 jaar: 100 euro
7 tem 12 jaar: 130 euro
13 jaar en ouder(s): 185 euro

Inbegrepen

  • Vervoer met de trein, bagage wordt door een minibusje van het station van Hasselt naar het hotel vervoerd, ter plekke gebruiken we de kusttram;
  • Verblijf in Vayamundo Oostende (per gezin op een appartement);
  • Eten: verblijf in halfpension;
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden. Het programma kan variëren afhankelijk van de interesses van de groep, het weer, de coronamaatregelen, … ;
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen.

Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig moet kunnen stappen, rolstoelen kunnen niet mee op onze reizen. Ook moet je vlot op de trein en tram kunnen stappen.

Formule

We verblijven in halfpension. ’s Morgens en ’s avonds schuiven we aan het buffet van het hotel aan. ’s Middags zorgen de vakantiemakers voor een lunch. Dit kan een snelle hap zijn of een maaltijd op je appartement, een picknick, … Dit is inbegrepen in de deelnameprijs.

Locatie

Hotel Vayamundo
Zeedijk 330
8400 Oostende

Aantal

Deze vakantie is voor 30 personen: 26 deelnemers en 4 vakantiemakers. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen en de samenstelling van de gezinnen, kan dit aantal variëren.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “kiss and ride zone” aan het station van Hasselt. We laden onze bagage in het minibusje en reizen met de trein naar zee.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven