Vakanties 2021

Waar in 't Bronsgroen Eikenhout?

26 - 30 juli 2021

Geheime locatie

Over de vakantie

Zoek je een sportieve en actieve vakantie? Hou je van een stevige fietstocht of wandeling? Dan is deze vakantie misschien wel iets van jou.

Tijdens deze sportieve midweek verblijf je in … een nog geheime locatie. De vakantie start op een centrale plek in Limburg. Hier verzamelen we de eerste ochtend van de vakantie. Er zal een minibusje zijn om jullie bagage naar het verblijf te brengen. Als het busje geladen is, vertrekken jullie vanop deze centrale plek, te voet of per fiets, voor een zoektocht naar jullie verblijfplaats.

Tijdens deze midweek zullen jullie vanuit jullie verblijf, Limburg op een sportieve manier ontdekken.

We reserveerden voor deze vakantie 2 accommodaties naast mekaar. In elke accommodatie zijn op de bovenverdieping 12 éénpersoons slaapkamers, je moet je lakens en handdoeken zelf meenemen. Er is gedeeld sanitair. Gelijkvloers is er in elke accommodatie een groepsruimte met zithoek met tv, een keuken met eetplaats, een kickertafel en biljarttafel.

De accommodaties hebben een aan elkaar grenzend tuintje met picknicktafel. Op het domein zelf zijn verschillende sport- en spelterreinen waar we gebruik van kunnen maken. Ook is er een sporthal die eventueel gebruikt kan worden met een grote kantine. In die kantine kan je ’s avonds deelnemen aan een kwis, zangavond, spellenavond, …

’s Morgens wordt het ontbijt geleverd. Je maakt tijdens het ontbijt ook je lunchpakket voor die middag en trekt er vervolgens een hele dag te voet of met de fiets op uit om telkens een nieuw stukje Limburg te ontdekken. ’s Avonds maken jullie samen het eten klaar en genieten jullie van het gezellig samen zijn.

Indien de coronamaatregelen het toelaten zal deze reis openstaan voor 20 deelnemers. Er zullen 4 vakantiemakers altijd aanwezig zijn, de overige vakantiemakers zijn overdag aanwezig en slapen ’s nachts thuis.

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli 2021

Prijs

150 euro

Inbegrepen

  • Vervoer van de bagage per minibus
  • Verblijf in geheime locatie
  • Eten
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden. Het programma kan variëren afhankelijk van de interesses van de groep, het weer, de coronamaatregelen, … 
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen

Vereiste conditie

Dit is een heel actieve en sportieve vakantie. Dagelijks wordt er een stevige wandeling of fietstocht gemaakt. Er worden daarnaast ook enkele andere activiteiten voorzien maar het accent ligt op fietsen en wandelen.

Formule

Dit is een zelfkook vakantie. Jullie maken dagelijks, samen met de vakantiemakers, het eten klaar.

Locatie

Geheime locatie

Aantal

Deze vakantie is voorzien voor 20 deelnemers en 4 vakantiemakers die voltijds aanwezig zijn. De andere vakantiemakers zullen overdag aanwezig zijn en ’s nachts thuis slapen. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen, kan dit aantal variëren.

Vervoer

Vertrek en aankomst op een centrale plek in Limburg. De bagage wordt van hieruit per minibus vervoerd en jij gaat per fiets of te voet op zoek naar de verblijfplek.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven