Vakanties 2021

Toeristisch Limburg

6 - 10 september 2021

De Bosberg - Houthalen-Helchteren

Over de vakantie

Voor deze vakantie kozen we het verblijf “De Bosberg” in Houthalen-Helchteren uit.

De Bosberg is een gezinsvriendelijk vakantiecentrum midden in een prachtig natuurdomein met een echte zwemvijver met strand op wandelafstand en onbeperkte wandelroutes op alle niveaus.

Het vakantiecentrum heeft een verwarmd binnenzwembad, een gezellige bar met gratis wifi en een terras.

Tenzij de coronamaatregelen versoepeld worden, slaap je alleen of met mensen uit je bubbel op een kamer. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Lakens zijn aanwezig, je moet zelf handdoeken mee nemen.

We verblijven in volpension, hoeven dus niet zelf te koken en kunnen elke maaltijd gewoon met de knieën onder tafel. Als we op daguitstap zijn, nemen we een picknick mee.

Tijdens deze vakantie doen we de toeristische trekpleisters aan.
Denk onder meer aan domein Bokrijk, vooral bekend voor het Openluchtmuseum waar je ontdekt hoe de mensen vroeger leefden, woonden en werkten op het Vlaamse platteland. Een wandeling op de terril van Beringen gecombineerd met een bezoek aan de moskee of ga jij liever eens snorkelen tussen de vissen? Een ondergrondse expeditie in C-mine Genk, een rondleiding in de kruidentuin van de Abdij van Herkenrode, een dagje Hasselt ontdekken, …

Limburg heeft veel meer te bieden dan we in deze midweek kunnen beleven!
Na een drukke dag, houden we het ’s avonds rustig. We spelen een spel, babbelen na over de dag in de bar of maken een duik in het zwembad van het hotel.

We passen het programma aan de wensen van de groep, het weer en de coronamaatregelen aan. De vakantiemakers zorgen er voor dat er elke dag een leuke activiteit op de planning staat. Je bent vrij om hier aan deel te nemen of zelf iets anders te doen of van een dagje rust te genieten.

Praktisch

Deze reis is enkel voor volwassenen (+18 jaar).
Kinderen kunnen niet deelnemen aan deze reis.

Periode

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 september 2021

Prijs

210 euro

Inbegrepen

  • Vervoer met minibusjes
  • Verblijf in De Bosberg
  • Eten
  • Groepsactiviteiten die tijdens de vakantie worden aangeboden. Het programma kan variëren afhankelijk van de interesses van de groep, het weer, de coronamaatregelen, … 
  • Verzekering Lichamelijke Ongevallen

 Vereiste conditie

Dit is een rustige vakantie. Je moet uiteraard, zoals voor al onze vakanties, wel mobiel zijn. Hiermee bedoelen we dat je minstens een halfuurtje kan stappen zonder moeite, want we gaan dagelijks op uitstap. Een stadsbezoek of een rondleiding door een gids is voor jou geen probleem. Je kan zelf gemakkelijk in en uit het minibusje stappen.

Formule

We verblijven in volpension. Als we een hele dag op uitstap zijn, nemen we een lunchpakket mee.

Locatie

De Bosberg
Kelchterhoefstraat 10
3530 Houthalen-Helchteren

Aantal

Deze vakantie is voor 18 personen: 15 deelnemers en 3 vakantiemakers. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen en het al dan niet deelnemen van mensen uit dezelfde bubbel, kan dit aantal variëren.

Vervoer

Vertrek en aankomst op de “kiss and ride zone” aan het station van Hasselt. We verplaatsen ons met 3 minibusjes.

Algemene Voorwaarden

In groep reizen kan niet zonder goede afspraken. Lees zeker de Algemene en Annulatievoorwaarden.

Reizen in groep

Iets voor jou?

Wij organiseren vakanties waarbij mensen met een beperkt budget in groep op vakantie gaan. Er gaan enkele vakantiemakers mee die er voor zorgen dat iedereen een leuke vakantie kan beleven. Zij bieden een aantal activiteiten aan waar je aan kan deelnemen maar je bent ook vrij om zelfstandig iets anders te gaan doen.

Bij elke vakantie vind je info terug over het verblijf, mogelijke uitstappen, de groepssamenstelling,… Neem ze zeker allemaal eens door, er is vast een vakantie die jou zal interesseren.

Zorgeloos op vakantie

Wij regelen alles

Maak je geen zorgen over vervoer, slaapplaats en eten, want dat organiseert Horizont vzw. Het enige wat jij moet doen, is een vakantie kiezen die jou het leukst lijkt en wij doen de rest. Enthousiaste vakantiemakers gaan mee op de themavakanties als begeleiding. Het is ons doel om iedereen een aangename vakantie te bezorgen.

Er zijn verschillende soorten vakanties:

  • Vakanties voor individuele volwassenen en koppels
  • Vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen
  • Gezinsvakanties

Liever niet in groep op vakantie

Individuele Reizen

Wil je liever niet in groep op vakantie, trek je er liever alleen op uit met je gezin, je familie, je vrienden,… Dat kan!

Bekijk het aanbod op iedereenverdientvakantie.be en kom langs op een zitdag bij jou in de buurt voor meer informatie en reservatie.

Sociale organisaties uit diverse sectoren

Reispakketten

Je bent een sociale organisatie die werkt met mensen met een beperkt budget? Je wil een reis organiseren op maat van je groep, maar dit helemaal zelf organiseren neemt veel tijd in beslag?

Horizont vzw heeft de oplossing voor dit probleem! 

Schuiven naar boven